Monica Geuze bevallen!

Gefeliciteerd!

Lees ook

Hoerááá! Influencer/vlogster Monica Geuze (23) is bevallen! Samen met voetballer Lars Veldwijk (26) verwelkomt zij een meisje. Ze deelt meteen de naam: Zara-Lizzy Noé.

Baby nieuws!

Lars kreeg uit een eerdere relatie de tweejarige Mason, die helemaal dol op zijn ‘Momo’ is. Het kleine mannetje is regelmatig in haar vlogs te zien en aan de beelden is maar één ding op te maken: dit is een dolgelukkig gezinnetje. 

Zin in

De vlogger zit gegarandeerd in de zevende hemel. Ze liet eerder weten niet te kunnen wachten tot ze haar kleine kon vasthouden.  “Ik zit nu in mijn 33e week, dus het schiet wel aardig op. Daar ben ik ook wel heel blij mee, want nu komt er een beetje een einde in zicht. Stel je voor dat de baby met 36 of 38 weken zou komen, dan zou ik over een maand al aan het bevallen zijn. Daar word ik wel zenuwachtig van, maar heb er ook wel heel erg zin in”, liet ze toen weten.

Op de valreep van 2017 maakte Monica Geuze bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. “Het allermooiste kerstcadeau ooit: wij krijgen een kindje”, liet ze weten. Het geslacht hield ze geheim.

 

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Bron: Grazia l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook