doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Yolanthe Cabau openhartig over huwelijksproblemen

De goedlachse presentatrice is ook vaak verwikkeld in geruchten over huwelijksproblemen.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Yolanthe Cabau openhartig over huwelijksproblemen

Yolanthe Sneijder-Cabau is al jaren gelukkig met haar man en voetballer Wesley Sneijder. Toch is de goedlachse presentatrice ook vaak verwikkeld in geruchten over huwelijksproblemen. Niet alleen was Wesley als sneeuw voor de zon verdwenen op haar Instagramaccount, het feit dat Yolanthe het grootse deel van de tijd alleen doorbrengt in Qatar gooide de afgelopen tijd extra olie op het vuur. Het koppel gaat naar eigen zeggen voorzichtig om met reacties op die berichtgeving, omdat dat alleen maar weer een tegengeluid op zou wekken. "Daarom hebben wij ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan.”, maar in een nieuw interview met Grazia drukt ze alle geruchten meteen de kop in.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Onzin

"We zijn hartstikke gelukkig samen. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar”, begint ze. "In eerste instantie snapte ik niets van de geruchten, maar naarmate ze vaker opdoken, begon ik het wel te begrijpen. Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is: ik ben nu aan het draaien. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit." Maar dat is niet de enige reden.

Social media

"Wat social media betreft: wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt. Al met al is het denk ik een opeenstapeling van factoren die tot bepaalde speculaties heeft geleid. Om eerlijk te zijn raakt het me niet, want ik weet hoe het echt zit."

Gezinsuitbreiding

"Ondertussen gaan de speculaties van links naar rechts, want tegelijkertijd hoor ik ook geluiden dat ik zwanger  zou zijn. Ik ben niet zwanger. In de toekomst zouden we wel heel graag ons gezinnetje willen uitbreiden als het ons gegund is. Nu zijn we zo druk dat we het allemaal even op ons af laten komen. We zitten ook nog steeds in een adoptieproces, dus ook dat is heel spannend."

Lees ook: Verdrietig nieuws voor actrice Kimberley Klaver

Beeld: Instagram | Bron: Grazia

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');