Aan dit goedje heeft Julia Roberts haar super egale huid te danken

Ook Adele, Victoria Beckham en Rihanna zouden fan zijn.

Julia Roberts (50) ziet er altijd stralend uit, en hoewel haar big smile zeker helpt, heeft ze haar gladde huid te danken aan een beauty-product. Ze is volgens InStyle razend enthousiast over een crème van Weleda. Ook Adele, Victoria Beckham en Rihanna zouden fan zijn. Als Julia zegt dat iets goed is, dan geloven wij dat ook. Just because we do. Het product is ook nog eens budgetproof: zes euro. 

Wonderen

Julia kan echt niet zonder Weleda’s Skin Foodeen dikke vochtige crème voor een droge en ruwe huid. Het product kun je overal smeren, van droge knieën tot gesprongen lippen en zelfs je gezicht. Het product is erg geliefd bij make-up artists omdat het product écht werkt, en uit natuurlijk ingrediënten bestaat. Zo bestaat de substantie uit een mix van kamille, viooltjes en amandelolie. 

De Pretty Woman-actrice vertelt aan InStyle: “Ik smeer het op mijn handen nadat ik de afwas heb gedaan, maar ook op mijn ellebogen en voeten. Voor je het weet heb ik alles uit de kleine groene tube geknepen en op mijn huid gesmeerd.” 

 

 

 

Lees ook: Waarom je een vispedicure beter kunt laten voor wat het is

Bron: InStyle l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws