Ed Westwick opnieuw met billen bloot na cheating schandaal

2018 had niet slechter kunnen beginnen voor Ed Westwick.
Ed Westwick opnieuw met billen bloot na cheating schandaal

2018 had niet slechter kunnen beginnen voor Ed Westwick. De acteur, die veel vrouwenharten wist te veroveren met zijn personage Chuck Bass in de populaire serie Gossip Girl, werd het afgelopen jaar maar liefst drie keer beschuldigd van sexuele intimidatie en verkrachting. Niet veel later klapte ook een vrouw uit de school die beweerde door Westwick als sexslavin vastgehouden te zijn.

Waarheid

De acteur hield voet bij stuk en ontkende de aantijgingen in alle toonaarden. Op Instagram wijdde hij destijds nog een hele post aan zijn onschuld. De acteur liet weten dat hij het treurig vond dat hij vals beschuldigd werd, terwijl dat, volgens hem, niet op waarheid berustte. Ook zijn vriendin Jessica Serfaty liet via Twitter weten vierkant achter hem te staan. "Ik ken jou, ik ken de waarheid. Mijn hart huilt. Ik hou van jouw prachtige ziel." Ondanks deze troostende woorden van Serfaty, lijkt zijn vriendin zich nu ook de rug te keren naar haar vriend.

Datingapp

De Britse acteur is naar verluidt behoorlijk actief op members only celebrity-dating-app Raya, ondanks hij nog steeds een relatie heeft met Serfaty. "Toen ik hem op de app voorbij zag komen, kon ik het niet geloven. Ik kreeg gewoon medelijden met Jessica en met alles wat ze de afgelopen tijd moest verdragen", vertelt een bron aan People Online. "Ze stond hem bij toen alle aantijgingen boven water kwamen. Het minste wat ze kon verwachten, is dat hij net zo veel aandacht aan haar besteedde, als zij aan hem. Eerder deze week postte ze nog over hoeveel ze om hem gaf op Instagram." Westwick heeft vooralsnog niet gereageerd op de commotie. 

Carrière

Wat er overigens verder gaat gebeuren met de acteur en zijn carrière is nog onduidelijk. Na alle ophef was er in ieder geval besloten dat hij niet in het tweede seizoen van de Netflix-serie White Gold zal verschijnen en werd hij uit de serie Ordeal by Innocence geschreven.

 

happy birthday to the kind hearted. They don’t build ‘em like they used to. @edwestwick

Een bericht gedeeld door Jessica Michél Serfaty (@jessicamichel) op

Lees ook: 6 dingen die je écht nog niet wist van Gossip Girl

Bron: People | Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f035044b8e1c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });