Had je bij willen zijn: Marie Claire’s Botanical, Boxing & Beauty event

Snelheid is geboden de volgende keer, want dit heb je gemist!

Lees ook

Zen en voldaan kijken we terug op het Botanical, Boxing & Beauty event van Marie Claire en Sisley op 5 juli in The Conscious Club in Amsterdam, een groene oase van inspiratie. In een rap tempo was het spektakel uitverkocht. Snelheid is geboden de volgende keer, want dit heb je gemist! 

VIP-Beautyclass

Ter plekke werden de gasten door experts van Sisley meegenomen in de wereld van luxe cosmetica, en tijdens de VIP-beautyclass leerden zij de laatste tips & tricks. Zoals het aanbrengen van de juiste basis, hoe krijg je die summer glow en hoe breng je nu op de juiste manier mascara aanDe lessen in de Beauty School werden afgewisseld met een boxing masterclass van Noach Blyden, bekend van de RTL 5-programma’s‘Van je vrienden moet je het hebben en ‘Get the f*ck out of my house‘, die de dames de juiste bokstechnieken leerde en ze flink in het zweet liet werken. Tussen de boxing class en de VIP-beautyclass werd een uitgebreide zomerlunch verzorgd.
Kon jij er niet bij zijn? Hieronder zie je een greep uit de foto’s en prachtige beelden die op deze dag zijn gemaakt. Enne, daaronder kun je kans maken op de goodiebag waarmee de uitverkorenen naar huis gingen!
 

Win, win, win!

Wil jij kans maken op de goodiebag – met 150 euro aan Sisley-producten – waarmee de gasten aan het eind van de dag naar huis gingen? Meedoen is hartstikke makkelijk! Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en onder DIT bericht te laten weten waarom jíj de goodiebag moet winnen. De winactie loopt tot 15 augustus 2018. Na afloop worden de winnaars bekendgemaakt en nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars. 
 

Over Sisley

Sisley staat bekend om zijn schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd met de beste bestanddelen uit planten en etherische oliën. Het Franse familiebedrijf in 1976 opgericht door de familie D’Ornano –heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en luxe huidverzorgingsproducten, geuren en make-up.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Sisley x Marie Claire Botanical, Boxing & Beauty event is powered by Sisley

Beeld: Hélène Wiesenhaan

Laatste nieuws

Zie ook