Om deze reden kon Meghan eindelijk een knalgele jurk dragen

Waarom ze niet eerder uitpakte met deze kleur? Dit is het antwoord.

Lees ook

Het zal je misschien al zijn opgevallen, maar Meghan Markle (36) droeg tot nu toe qua kleding alleen neutrale of zachte kleuren naar evenementen. En dan vooral zachtroze. Het viel ons zo erg op, dat wij er zelfs een heel artikel over wijdden. Dat ze enkele dagen geleden straalde in een kanariegeel jurkje, hadden wij niet zien aankomen. Maar wat staat die kleur haar goed! Waarom ze niet eerder uitpakte met deze kleur? Dit is het antwoord.

Bescheiden

Meghan’s keuze voor subtiele kleuren is zeker doordacht. Tijdens officiële evenementen, waar Queen Elizabeth ll ook bij is, wil de hertogin niet al te veel opvallen. Dit is ook niet gepast. De Queen zelf is niet vies van een fel kleurtje, van zuurstokroze tot limoengroen, ze draagt het allemaal. De royals willen natuurlijk niet dat hun outfits op de foto met elkaar vloeken. Plus, de aandacht moet naar de Queen gaan.

Look

Doordat de Queen niet aanwezig was, koos Meghan voor een knalgele jurk van ontwerper Brandon Maxwell. Ze combineerde ze met nude heels van Manolo Blahnik. Zo te zien heeft Meghan gedag gezegd tegen vleeskleurige panty’s, een royal protocol. 

Lees ook: Zien: alle momenten waarop Meghan Markle het royal protocol verbrak met haar outfits

Bron: Nieuwsblad BE l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook