Waarom iedereen het over dit girl boss platform heeft

We trouwen alsmaar later, daar hebben talrijke sociologische evoluties mee te maken.

Lees ook

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de beauty- of mode-industrie? Neem dan zeker eens een kijkje op het online platform Glam Observer. Het online platform heeft maar een doel: jonge vrouwen helpen om echte zakenvrouwen te worden. 

Girl with a Plan

Glam Observer begon als de persoonlijke blog van de Italiaanse Giada Graziano. Giada had een grote passie voor mode en wist meteen dat ze ooit in de mode-industrie wilde terechtkomen. Alleen had ze geen idee hoe ze daaraan moest beginnen en wat voor opties ze allemaal had. Toen ze zich realiseerde dat er duizenden vrouwen met dezelfde vragen zaten, besloot ze om van haar blog een platform voor ambitieuze girl bosses te maken. Op het online platform deelt Giada carrièretips, artikelen over de verschillende banen in de sector en interviews met professionals. Je kunt er dagelijks nieuwe tips en weetjes lezen. Of je nu een eigen bedrijf wil starten of een eigen merk wil lanceren, je vindt er gegarandeerd nuttige informatie.

Onlangs lanceerde Glam Observer ook het inspirerende Girl with a Plan. Het is een programma waar vrouwen een meer persoonlijke aanpak kunnen krijgen om hun eigen carrière te lanceren of verbeteren. Giada Graziano woont nog steeds in de modehoofdstad Milaan, waar ze vrouwen over de hele wereld helpt hun dromen te manifesteren.

Lees ook: Bewezen: bij deze temperaturen is het veel te warm om te werken

Bron: Marie Claire.BE via Feedly | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook