Relatie Gigi Hadid en Zayn Malik ‘PR-stunt’

'Ik heb Zayn's follow niet nodig, mijn ogen zijn op zijn borst getatoeëerd.'

Lees ook

Gigi Hadid (23) en Zayn Malik (25) maakten afgelopen april bekend dat zij na twee jaar daten een punt achter hun relatie zetten. Een maand later werden ze weer samen zoenend gespot. Hoewel het duo niet officieel bevestigd heeft dat ze back on track zijn, wil Gigi op Instagram kwijt dat haar relatie met de zanger écht en oprecht is. Op Instagram beweren accounts dat hun relatie een PR-stunt is, mede omdat ze elkaar niet volgen op het medium. 

PR-stunt

Het model reageert op een een Instagram-bericht waarin wordt beweerd dat Zigi een neprelatie is, puur voor de PR. PR-relaties zijn zeker een dingetje in Hollywood: twee bekendheden doen alsof ze aan het daten zijn om in de publiciteit te komen. Haar reactie is als volgt: ‘Het lijkt erop dat ik elke dag in een nieuw bericht wordt getagged. Ik geniet van deze prachtige wereld in plaats van dat ik iemands relatie aan het ontrafelen ben. Ik heb Zayn’s follow niet nodig, mijn ogen zijn zelfs op zijn borst getatoeëerd.’ That’s right.

Normaal meisje

Aan een fan vertelt ze via een privébericht: ‘Het is triest dat ik mijn relatie moet verdedigen. Ik wil me als een normaal meisje met een normaal vriendje voelen.’ Gigi bevestigt dus dat zij en Zayn een setje zijn. Lees de berichten hieronder.

Lees ook: Gigi Hadid showt ‘okselhaar’ en krijgt lading aan kritiek

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook