MedTransfer by Gin Mare neemt je mee op een onvergetelijke reis

Ben jij er klaar voor?

Lees ook

Houd jij van een drankje op z’n tijd en is eten hetgeen waar je de hele dag aan denkt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Gin Mare, een premium handgemaakte Mediterrane gin, kondigt vol trots MedTransfers by Gin Mare aan. Een unieke reis, waarin je het ultieme gevoel van de Mediterrane ervaart, door gastronomie en cocktails samen te brengen. Wil je bij zijn dus! 

Cocktail en food-pairing

Deze gastronomische tour is een ongelooflijke reis van de beste cocktailbars, restaurants en terrassen die Amsterdam te bieden heeft, die speciaal voor jou en je gezelschap hand selected zijn. Van Restaurant C en ARC. by LUTE tot Restaurant Daalder en Vesper Bar; iedere locatie heeft een eigen visie op het samenspel van dranken en gastronomie, die speciaal gecreëerd zijn door de chefs voor MedTransfers en die je gedurende de avond kunt uitproberen. 

Gin

Zo brengt elke cocktail en food-pairing een ode aan één van de vier botanicals die Gin Mare zo uniek maken: Basilicum, Rozemarijn, Arbequina Olijf en Tijm. Nog een leuke bijkomstigheid: je wordt voor deze volledig verzorgde avond geheel in stijl opgehaald in vintage Volkswagen busjes door de hosts van Gin Mare. Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond, waarin MedTransfers je meeneemt op de urban gastronomic tour? Geef je vriend(in) en jezelf dan nu op via de website

Laatste nieuws

Zie ook