Mila Kunis openhartig over zwangerschapsgeruchten

Het levert vooral haar familie ontzettend veel stress op.

Lees ook

Mila Kunis (34) is sinds 2015 happily married met Ashton Kutcher (40). Samen hebben zij twee kinderen, Wyatt Isabelle (3) en Dimitri Portwood (1). Het liefst vermijdt de actrice alles wat betreft social media en tabloids. Ze onthult nu wat het meest storend is aan valse zwangerschapsgeruchten.

Zwanger

Mila vertelt aan Cosmopolitan dat ze niets over zichzelf in roddelbladen leest. “Ik weet ook niet precies wat ze over mij schrijven, behalve dat ik minstens één keer per jaar zwanger ben en dat ik en Ashton één keer per jaar gaan scheiden. En ik weet dit omdat ik door het gangpad van de supermarkt loop en mezelf op de cover zie staan en denk ‘Oh boy, ok!’. Mijn vader hoopt stiekem altijd dat de ‘zwangerschappen’ waar zijn. Hij vraagt altijd subtiel: ‘Is er echt een nieuwe op komst?’.”

Spoed

“Het enige wat ik echt erg vind, is dat mijn ouders en grootouders soms in verwarring raken. Toen ik zwanger was, zei de roddelpers dat ik in een noodsituatie verkeerde en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Mijn gezicht stond groot op de cover. De hoeveelheid stress die dit bij mijn familie heeft veroorzaakt, zal niemand begrijpen.”

Lees ook: Celebs als Mila Kunis en Emma Watson zweren momenteel bij deze haarstijl

Bron: JustJared l Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook