Scarlett Johansson over ‘auditie’ voor date met Tom Cruise

She's firing back.

Lees ook

Als wij aan de Scientology Kerk denken, dan denken wij automatisch aan Tom Cruise. Het is bekend dat de acteur een actief lid van de kerk is en steekt het ook niet onder stoelen of banken. Een oud-medewerker van de kerk, Brendan Tighe, doet uitspraken over actrices die een zogenaamde selectieprocedure ondergingen om een date met Tom te kunnen bemachtigen. Hij noemde hierbij Scarlett Johanssons naam. Hier is zij niet van gediend en she’s firing back

Auditie

Na Tom’s breuk met Nicole Kidman in 2001 zouden actrices als Scarlett Johansson en Erika Christensen op ‘auditie’ zijn gegaan voor een afspraakje met de Mission Impossible-acteur. Scarlett komt voor zichzelf op en geeft aan The Hollywood Reporter een statement. 

Broodjeaapverhaal

“Ik weiger iemand de ruimte te geven het idee te verspreiden dat ik de integriteit mis om mijn eigen relaties te kiezen”, zegt Scarlett in haar verklaring. “Alleen mensen als Brendan Tighe kunnen zo’n gek verhaal verzinnen.” Niet alleen Scarlett komt in opstand tegen deze uitspraken, ook de kerk zelf komt met een verklaring. Scientology meldt: “Brendan Tighe is een voormalige nachtwaker geweest bij Scientology. Zijn toegang tot de kerk is beperkt gebleven tot het bekijken van beveiligingsbeelden.” Klinkt dus als een broodjeaapverhaal. 

Lees ook: Verschrikkelijk nieuws voor Johnny Depp

Bron: HLN, Telegraaf l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook