Dit make-upproduct heeft een wachtlijst van 130.000 mensen

Dit wil iedereen nu hebben.

Lees ook

Geen zin in het gevoel van een dekkende foundation op de huid? Dan is daar de BB Cream. Het goedje is zonder twijfel de heilige graal van menig beautygoeroe. Die smullen van de fijne textuur, verzorgende eigenschappen en lichtweerkaatsende pigmenten, om nog maar te zwijgen over de complimentenstroom, die daarmee op gang komt. Hoewel BB een vaste plek op menig gezicht heeft veroverd, is het zus CC die er nog een schepje bovenop doet. En niet zomaar één. Met een wachtlijst van 130.000 mensen kunnen we dit pareltje op z’n minst een echte musthave noemen.

Heilige graal 

De Your Skin But Better CC Cream van IT Cosmetics ($38) werd namelijk al gauw een cultfavoriet van de beautylovers dankzij de hoge dekking en hydraterende formule, met de bonus van SPF50 +. Het goedje, ontwikkeld door plastisch chirurgen, laat je huid er schijnbaar uit zien als je eigen huid but better, volgens de beautygoeroes.

BB vs CC

Het grote verschil tussen een BB en CC Cream? Die is bijna nihil, volgens Allure. Het laatstgenoemde zou lichter (qua structuur) zijn op de huid en wordt door veel visagisten gebruikt als color corrector. Verder heeft het dezelfde functies als de BB Cream, namelijk beschermen, hydrateren en camoufleren. Het goedje is vooralsnog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij zochten een aantal CC Cream uit die net zo fijn zijn. Je shopt ze hieronder.  

 

Bron: Allure | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook