Uber ontzettend populair bij Nederlanders op vakantie

Ga je naar Kroatië deze zomer? Good for you, want je kan nu eilandhoppen met UberBOAT.

Lees ook

Niets zo makkelijk als een autorit bestellen met een druk op de knop. Al acht jaar rijdt Uber ons rond in onze favoriete steden. Wist je dat er elke dag zo’n 15 miljoen ritten wereldwijd plaatsvinden? Dat we als we op vakantie gaan lekker blijven verder Uberen is dan niet zo gek.

Uit data blijkt dat Nederlanders steeds meer een Uber-rit bestellen op vakantie. Dat gebruik is met 30% gestegen in vergelijking met vorig jaar. De Europese steden Londen, Lissabon en Parijs zijn de steden waar Nederlanders het meeste van punt A naar B reizen.

Sinds begin juni is de dienst ook beschikbaar in de populaire Spaanse Costa Del Sol. Van de stad naar het strand hoeft dus niet meer in een te warme en te volle bus. Jij kan voortaan rustig in je Uber duiken en naar de witte stranden van Málaga, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas en Marbella vervoerd worden. 

Eilandhoppen met UberBOAT

Ga je naar Kroatië deze zomer? Good for you, want je kan nu eilandhoppen met UberBOAT. Zo kun je zelfs je eigen tour vastleggen en Dubrovnik naar Split en alle nabijgelegen eilanden bezoeken. Hop aboard!

Lees ook: Bewezen, deze dingen worden het vaakst vergeten op vakantie

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook