Zien: alle momenten waarop Meghan Markle het royal protocol verbrak met haar outfits

Het gebeurde vaker dan je denkt!

Voordat Meghan Markle met prins Harry trouwde, hield ze zich allesbehalve aan koninklijke regels. Gelijk had ze: ze was tenslotte nog helemaal geen royal en kon lekker dragen wat ze wilde. Waarschijnlijk wilde Meghan niet bewust royal protocols doorbreken, wat Diana Spencer deed, maar gewoon haar gevoel voor stijl tonen. Benieuwd wanneer Meghan voor haar “hertogin-tijdperk” de moderegels brak? Wij zetten het op een rijtje.  

1. All-black

Tijdens bezoeken aan Cardiff en Edinburgh afgelopen januari en februari droeg Meghan all-black outfits. Een ramp? Niet per se, maar de royals bewaren deze kleur voor sombere evenementen, lees: begrafenissen. Als kersverse hertogin zal Meghan niet vaak in all-black te zien zijn: zo werd ze onlangs gespot in een lichtbeige jurk van Givenchy.

Januari 2018

 

Februari 2018

2. Onthullende schouders

Vrouwelijke leden van de koninklijke familie worden geadviseerd om hun schouders bedekt te houden. Dit is een regel die Meghan leek te negeren, waar zij onlangs veel kritiek op kreeg. Hoe dan ook, wij zijn blij. Want eerlijk is eerlijk, wat staat het haar prachtig. Trouwens, volgens geruchten had Queen Elizabeth ll Meghan’s Givenchy-trouwjurk goedgekeurd. Misschien is deze moderegel inmiddels iets uit het verleden?

Januari 2018

 

Mei 2018

 

Juni 2018

 
3. Tassen

Je denkt vast: wat maakt dat nou uit? Volgens Myka Meier, oprichtster van Beaumont Etiquette, draagt Kate Middleton tassen om awkward situaties te voorkomen. Slim! Kate draagt de tas met beide handen voor haar lichaam wanneer het handen schudden ongemakkelijk is. Meghan lijkt hier geen moeite mee te hebben en draagt bijvoorbeeld graag een praktische schoudertas.  

December 2017

 

Februari 2018

 

Maart 2018

 

Juni 2018: als hertogin draagt Meghan haar tasje zoals het ‘protocol’ goedkeurd.

4. Vleeskleurige panty

Toen prins Harry en Meghan hun verloving aankondigden, waren royalty fans in shock toen zij zagen dat Meghan geen kousen droeg. De hertogin van Cambridge, Kate, draagt altijd vleeskleurige panty’s tijdens publieke evenementen. Het ziet ernaar uit dat Meghan ze inmiddels ook heeft omarmd. Of het ook fashionable is laten wij in het midden…

November 2017

 

Mei 2018

Lees ook: Feit: dit is Kate Middleton’s favoriete high street modemerk

Bron: Popsugar l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws