Ook dit koppel wilde hun dochter James noemen

Zo origineel zijn Blake en Ryan dus niet.

Lees ook

Ryan Reynolds en Blake Lively’s oudste dochter, James Reynolds, is inmiddels drie jaar oud. Juist ja, je leest het goed, hun dóchter. Ten tijde van de big name reveal, vonden de meesten het ietwat vreemd dat het meisje een jongensnaam had gekregen.

Familie

In een interview met Mr Porter legde Ryan uit dat zijn dochter is vernoemd naar zijn vader, die in 2015 stierf na een lang gevecht met de ziekte van Parkinson. Ryan had naar eigen zeggen een moeizame relatie met zijn vader, maar vond veel steun bij zijn vrouw om de band te verbeteren. “Het voelde goed om mijn dochter naar mijn vader te noemen. Alle familierelaties lopen af en toe ingewikkeld. Aan het eind van de dag is het beter om je te focussen op de goede dingen, dan de slechte. Mijn vader overleed snel nadat mijn eerste dochter werd geboren, maar hij heeft haar gelukkig kunnen zien. Dat maakt me blij”, aldus de Deadpool-acteur.

Ross en Rachel

Terwijl de hele wereld inmiddels een mening heeft gevormd over deze bijzondere naam, is dit koppel echter niet de eerste die deze jongensnaam heeft overwogen voor een meisje. Ross en Rachel uit de hitserie Friends brainstormden in seizoen 8 over babynamen voor hun kind. Er kwamen verschillende namen voorbij waaronder Sandrine, Rain, Darwin, Tatcher, Ruth en: “James! But only if the baby is a girl“, aldus Rachel. Helaas zag Ross die naam niet helemaal zitten. Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook: Deze vintage babynamen maken volgens ons weer een comeback

Bron: Grazia | Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook