5 geheime beautytrucs die alle Françaises kennen

Now you know!

Lees ook

Hoe het toch kan dat Franse dames er altijd zo beeldig en tóch naturel uitzien? Chef redactie Agnès (een echte Française) onthult 5 beautygeboden waar alle Françaises zich strikt aan houden.

1. Douche ‘’s avonds 
’s Ochtends douchen? Quelle horreur. ’’s Avonds voor het slapen neem je een lekkere douche of beter nog: een bad. Want wie duikt er nou met een vies lijf tussen schone lakens?

2. Was je haar niet te vaak 
Niets zo on-sexy als iemand die te schoon is (dat vinden de Fransen dan hè, niet ik). Goede seks is immers ook een beetje vies. Met droogshampoo (die van Klorane vind je bij elke pharmacie) geef je dat niet al te schone haar een nonchalante ik-ben-net-wakker-look, en kom je toch fris en fraai voor de dag.

3. Bioderma Crealine is een eerste levensbehoefte
Je kunt niet zonder je Bioderma Crealine, omdat je ’s avonds wel iets beters te doen hebt dan eindeloos je gezicht schoonmaken. Bioderma is je redmiddel. Op een watje en wrijven maar. ’s Ochtends herhaal je het ritueel. Dat scheelt ook weer een potje in de badkamer.

4. Less is more 
Draag zo min mogelijk make-up, want niets is zo erg als er uitzien alsof je heel veel aandacht aan jezelf hebt besteed: mascara, eyeliner, lippenstift, klaar.

5. Smeer, smeer, smeer 
Françaises focussen liever op crèmes en oliën, dan op make-up. Gebruik je beautybudget dus voor goede huidverzorging en niet voor foundation en poeders.

Lees ook: Deze supersimpele haarstijl gaat iedereen deze zomer dragen

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook