Last minute vaderdagcadeaus: dit wil hij écht

Uit onderzoek van Psychology Today blijkt dat vaders vooral niet willen dat je je creditcard flink laat wapperen voor een cadeautje.

Father’s Day is just around the corner. Kun je nog wel wat tips gebruiken, maar heb je geen zin om op pad te gaan? Don’t worry! Wij hebben alvast onderzoek voor je gedaan. 

Verlanglijst

Uiteraard zeggen ze tegen jou dat ze al blij zijn met een kaartje en een ontbijt op bed, maar hebben ze in hun hoofd al een hele verlanglijst met wensen die ze stiekem best graag zouden willen krijgen. 

Uit een onderzoek van Psychology Today blijkt dat vaders vooral niet willen dat je je creditcard flink laat wapperen voor een cadeautje. Ze gaan ze veel liever een dagje uit met hun kids, dan dat je ze trakteert op een hele lading cadeaus. Als laatste zien ze graag dat een cadeautje persoonlijk en handig is. Oftewel: geen gekke prullaria, maar vooral iets waar hij écht iets aan heeft.

Wij hebben dan ook een mooi rijtje met cadeaus voor je samengesteld, waar jouw papa zonder twijfel héél erg blij mee gaat zijn!

Lees ook: Wauw! Zó ziet de dochter van Mr. Bean eruit

Bron: Grazia l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws