Victoria Koblenko met de handen in het haar: ‘Ouders, wat te doen?’

Kan iemand haar noodkreet beantwoorden?

Lees ook

Op Instagram vraagt Victoria Koblenko (37) haar volgers om hulp. Haar kind is gebeten op de crèche en ze weet niet hoe ze hierop moet reageren. De actrice heeft samen met voetballer Evgeniy Levchenko een zoontje, Kiy Levchenko, die in 2016 is geboren.

Noodkreet

“Je kind is gebeten op de crèche. Ouders met ervaring, wat te doen? Ik hoor verschillende geluiden. Bijten is op die leeftijd niet agressief, dus ff laten gaan. Maar de gemoederen binnen onze familie lopen wel ff hoog op, want ik zou niet willen dat dit gedrag gekopieerd wordt”, schrijft Victoria op Instagram.

Reacties

Haar trouwe volgers reageren divers. “Een pedagoog inschakelen lijkt mij inderdaad vrij extreem”, “Mijn zoontje van bijna twee heeft laatst ook een kindje in haar beentjes gebeten. Hij doet het niet uit onmacht of agressie, maar meer uit genegenheid. Ik wil het niet goedpraten en ik ben ook heel boos geworden, maar ik herken dat gevoel wel” en “Oei, is het tot bloedens toe? Want dan hoop ik wel dat je naar de dokter gaat. Ik zou daar echt heel boos om worden.” Hopelijk heeft Victoria iets gehad aan het advies en is haar noodkreet opgelost.

Lees ook:  Eva Jinek straalt en showt voor het eerst babybuik

Bron: RTL Boulevard l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook