HBO dwong makers ‘Sex and the City’ om deze vieze scène eruit te knippen

En wij begrijpen waarom.

Sex and the City is dit jaar maar liefst 20 jaar oud geworden. Om deze reden blikten wij eerder terug op de belangrijkste levenslessen die de serie ons gaf. De show stond bekend om zijn gewaagde scènes en de SATC-producenten kregen van zender HBO veel creatieve vrijheid. Toch is er een scène geweest die zelfs voor HBO én SATC te extreem was. SATC-schrijvers Darren en Amy vertellen. 

Blowjob

In seizoen 1, in de aflevering ‘The Monogamists’, was Charlotte (Kristin Davis) aan het daten met een jongen genaamd Michael. In de scène duwde hij steeds haar hoofd naar beneden zodat zij hem oraal kon bevredigen. Michael had ook een golden retriever, genaamd Butterscotch, die altijd aanwezig was. In de uiteindelijke slotscène beschuldigde ze hem ervan dat hij haar alleen maar leuk vond voor seks, en liep vervolgens boos weg. The End. SATC-schrijver Darren Star vertelt aan Vanity Fair dat de aflevering oorspronkelijk anders eindigde. “Ze liep terug en zag zijn golden retriever hem daar beneden likken.”

Wait, what?!

Ja. Wij maken geen grapje, dat was echt het daadwerkelijke idee. Producer en schrijfster Amy B. Harris voegt aan het verhaal toe: “Het is vreselijk dat we dat daadwerkelijk hebben gefilmd. Michael smeerde pindakaas op zijn piemel. Charlotte had zich bedacht, liep terug, en zag hem samen met de golden retriever. Ik kan nog steeds niet geloven dat we dit plan echt wilden doorzetten.” 

Lees ook: ‘Sex and the City’-ster Cynthia Nixon wordt mogelijk gouverneur New York

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws