Om deze reden kreeg Meghan Markle kritiek op jurk tijdens verjaardag Queen Elizabeth

Hoewel wij de look van Meghan prachtig vinden, was niet iedereen te spreken over haar outfit.

Jaarlijks wordt tijdens Trooping the Colour de verjaardag van Queen Elizabeth ll (92) gevierd. Natuurlijk mag het Britse koningshuis niet ontbreken: iedereen was aanwezig, inclusief de hertogin van Sussex. Hoewel wij de look van Meghan Markle prachtig vonden, was niet iedereen te spreken over haar outfit.

Look

Meghan droeg een baby-roze off-shoulder dress van House of Herrera en een witte hoed van Philip Treacy. Een criticus schreef op Page Six dat off-shoulder ongepast is voor welke officiële verplichting dan ook en op social media luidden negatieve reacties als “Ik heb het gevoel dat ze de grenzen een beetje te veel verlegt”. Het duurde niet lang of veel fans verdedigden Meghan. “Meghan brak het protocol door een off-shoulder dress te dragen. Wat een ramp!”,  “Oh, de mensheid! De Queen ervaart zo’n onrust met twee nauwelijks zichtbare schouders”, schreven mensen sarcastisch. 

Nerveus 

Naar verluidt vertelde Meghan aan prins Harry dat ze nerveus was voor Trooping the Colour, wat begrijpelijk is. Dit was haar eerste officiële evenement met de hele royal familie na haar bruiloft op 19 mei. Maar, wat deed ze het goed! Geen woord aan vuil te maken. Bekijk hieronder enkele foto’s van Meghan’s look en de verjaardag van de Queen.
 
 
Kate Middleton en Meghan kozen beide voor een zachte kleur

 

Kan jij iedereen spotten?
 

Lees ook: Wij vonden álle beautyproducten die Meghan Markle dagelijks gebruikt

Bron: Telegraaf, Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws