Dit zijn alle looks van Beyoncé op haar ‘On the Run II’ tour met Jay-Z

So stunning!

Afgelopen woensdag was het zover. De langverwachte On the Run II-tournee van ’s werelds bekende artiestenkoppel Beyoncé en Jay-Z ging van start in het Britse Cardiff. 

En zoals we van Queen B gewend zijn, was haar modekeuze weer on point. Maar liefst zes keer verwisselde ze van outfit. Haar entree maakte ze met hubby Jay-Z in een doorschijnende bodysuit met glitter, op maakt gemaakt – want duh – door New Yorkse ontwerper LaQuan Smith. De 49-jarige rapper ging voor een strak, wit maatpak van Givenchy. 

Gucci gang

Een van B’s favoriete merken moet wel het Italiaanse Gucci zijn. En zoals we weten dat creative director Alessandro Michele’s stijl prachtig schreeuwerig is, koos hij ook deze keer voor een logo mania op het podium. De Lisa Original GG Canvas Over-the-Knee boots uit de H/W 2018-19-collectie van het merk gingen onder de sassy outfit.

Tijdens een playlist van maar liefst 42 nummers waaronder ‘Crazy in Love’ dat het koppel met veel overgave neerzette, werd ook duidelijk dat een bodysuit voor Beyoncé hét key item voor een geslaagde show is. Onder een lange asymmetrische zwarte jurk van Givenchy zat een zwarte glinsterende bodysuit die ze combineerde met leren dijlaarzen. En al snel gingen de outfit switches van ’n rood luipaardpak naar sexy ‘spacy’ tot latex leer. 

Queen B

Met deze nieuwe tournée bewijst Beyoncé Knowles niet alleen dat ze de queen van de hoge noten is, maar ook van de stage fashion.

Bekijk hieronder alle looks van de On the Run II-tournee :

 

#Beyoncé on the run it tour II

Een bericht gedeeld door the goods (@celebfire) op

 

Een bericht gedeeld door Bey&Jay (@_otr.2) op

 

– #otr2 #beyoncé #beyonce #beyoncegiselleknowlescarter #dresscodeworld – #regrann

Een bericht gedeeld door Dresscode (@dresscodeworld) op

 

 

Lees ook: Zo scoor je een gratis ticketje voor Beyoncé en Jay-Z’s tour

Bron: HLN | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws