Meghan Markle’s uitverkochte mom jeans is terug in stock en wij willen ‘m

Ja, maar echt.

Lees ook

Als je, net zoals wij, te veel tijd om je handen hebt nu de Royal Wedding buzz afgelopen is, kun je tenminste troost putten uit het feit dat je je kunt kleden als een hertogin. Meghan Markle’s populaire mom jeans is voor het eerst sinds lange tijd terug in voorraad.

Eerste publieke verschijning

Fans die wanhopig op zoek zijn naar een beetje Markle-sparkle zullen blij zijn dat Selfridges de stijl opnieuw heeft uitgebracht. De hertogin van Sussex, want zo heet Meghan Markle nu, was voor het eerst te zien in de Looker Love Gun-jeans toen het koppel hun eerste publieke verschijning maakte bij de Invictus Games in Toronto vorig jaar.

De voormalige Suits-actrice vermoedde waarschijnlijk niet dat het ‘Meghan Markle-effect’ de retailwereld op z’n kop ging zetten. Zo was de vraag naar de cropped jeans van het merk via Google-zoekopdrachten met 60 procent gestegen.

PR droom

“De dag nadat Meghan onze jeans droeg, zagen we bijna 200 procent meer traffic naar onze website. Meer mensen kwamen die dag naar onze website dan op Black Friday“, vertelde de president van het merk en medeoprichter Lela Becker aan The Telegraph. En dit is natuurlijk het soort PR waar je als merk van droomt. De kans dat deze voorraad opnieuw uitverkocht gaat zijn is groot, dus slaap er geen nachtje over.  

 

Selfridges – Mother The Looker Denim – € 295

 

Lees ook: Hold up: Prins Harry en Meghan Markle komen naar Nederland

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook