Influencer met perfect leven blijkt oplichtster te zijn

Het luxe leventje van Anna was in werkelijkheid één grote poppenkast.

Lees ook

Dat niet altijd alles wat je op social media ziet ook de werkelijkheid is, blijkt maar weer uit het verhaal van de New Yorkse Anna Delvey. De influencer leefde als een God in Frankrijk – maar dan in New York – en deelde dat met haar 40.000 volgers op Instagram. Wat blijkt nu: het luxe leventje van Anna was in werkelijkheid één grote poppenkast. 

Nep, nepper, nepst

Als een heus personage uit Gossip Girl flaneerde ze over Fifth Avenue, schoof ze bij het ene luxe diner na de ander aan en ging ze de deur niet uit zonder een peperdure designer bag aan haar arm. Maar hoe glamorous het leven van de zogenaamde kunstliefhebber er misschien ook uitzag, uiteindelijk bleek Anna Delvey niet eens te bestaan.

Anna Sorokin, de echte naam van de zogenaamde rijke Duitse erfgename, is in feite gewoon een vrouw was die in totaal tienduizenden euro’s van haar vriendinnen ‘leende’ en ook de bank te slim af was. Zo kreeg ze hen zo ver om haar 85.000 euro te lenen, door simpelweg bankdocumenten te vervalsen.

Gevangenisstraf

Maar, ook hier geldt: de waarheid komt áltijd boven water en dus is het leven van Anna nu 360 graden gedraaid. De oplichtster heeft haar wereld vol glitter & glamour noodgedwongen ingeruild voor een veel minder rooskleurig leven. Ze slaapt niet meer in poepiechique hotels en luxe penthouses, maar in de gevangenis waar ze in voorarrest zit. Aanklagers zien Anna het liefst voor minimaal 15 jaar achter de tralies verschijnen. Ouch!

 

Me

Een bericht gedeeld door AD (@annadlvv) op

 

main snack here is obv me @beardfoundation

Een bericht gedeeld door AD (@annadlvv) op

Lees ook: Chrissy Teigen en John Legend delen eerste foto van baby

Bron: Grazia | Beeld: Getty 

Laatste nieuws

Zie ook