Online dater? Met deze banen heb je de meeste matches

Dit detail kan jouw Tindergame sterk beïnvloeden.
Online dater? Met deze banen heb je de meeste matches

Online daten is vaak onvoorspelbaar, zo ook op datingapp Tinder. Je zal nooit precies weten om welke reden iemand ervoor kiest om jouw foto niet naar rechts te swipen. Wat als wij je vertellen dat de baan die jij in je bio schrijft, jouw kans in de Tindergame sterk kan beïnvloeden? 

Meer matches

Tinder heeft een lijst samengesteld van de best swiped banen, gesplitst op geslacht. In de top vijf bij mannen staan piloot, oprichter/ondernemer, brandweerman, dokter en tv-/radiopersoonlijkheid. En eerlijk is eerlijk: wie droomt er niet van om op een date te gaan met een stomend hete brandweerman of tv-persoonlijkheid? Mocht de date floppen, dan zal je altijd een goed verhaal hebben om aan jouw vrienden te vertellen.

In de top vijf bij vrouwen staan fysiotherapeut, interieurdesigner, oprichter/ondernemer, PR/communicatie-specialist en lerares. Waarom mannen deze banen aantrekkelijk vinden, blijft de vraag, maar just so you know: zet één van deze maar in jouw bio. Je zal gegarandeerd meer matches hebben!

Beeld: Tinder

Lees ook: Deze app checkt welke hotspots het beste bij jou passen

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6751d523138', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });