Influencer Serena Verbon gaat viral met ‘echte’ post baby body

Body positivity, amen!

Lees ook

Beautyblogger Serena Verbon beviel vorige maand van zoontje Marshall Austin Chvojka. Met een bikinifoto van haar post-baby body laat ze op Instagram zien dat niet iedereen à la Kylie Jenner meteen weer in shape is.

Boodschap
Serena heeft vijf weken na de bevalling een foto van zichzelf in bikini op Instagram geplaatst, om een boodschap over te brengen naar andere moeders. Bij de post vertelt ze dat het heus niet doodnormaal is om meteen na een bevalling weer back in shape te zijn. Al is dit wel het beeld dat tegenwoordig wordt geschept op Instagram.

“Verbaasd was ik dat ik na een week nog steeds een buik had”, vertelt ze. “Hoe doen al die andere moeders dat? Inmiddels zijn we 4 weken verder en heb ik nog steeds een slap buikje, love handles waar het hele dorp zich aan kan vastpakken (als het zou moeten) en een navel die zo diep is als een eindeloze put.” 

Reacties
Nadat de blogger de foto had gedeeld op het sociale medium, kreeg ze talloze lieve reacties van vrouwen die zich net zo voelen als zij. “Wauw!!! Je bent prachtig! En dankbaar voor je verhaal; zo herkenbaar!” en “Respect. Je bent prachtig zoals je bent en hiermee een voorbeeld voor jonge meisjes/vrouwen die alleen maar ‘dun zijn’ nastreven”, zijn slechts twee van de vele lieve berichten.

De foto ging al snel heel het internet rond en Serena mocht gisteren zelfs bij RTL Boulevard plaatsnemen om te praten over te impact van haar foto. “Hopelijk bereik ik via TV nu nog meer moeders die ik kan vertellen dat het juist normaal en OK is om een zacht flubberbuikje te hebben na de zwangerschap (of ervoor!)”, laat ze weten. You go girl!

 

Niet iedereen is een Kardashian of een Victoria Secrets model of heeft gewoonweg het geluk meteen weer back in shape te zijn na de bevalling, terwijl dat wel is wat Instagram ons doet geloven. Verbaasd was ik dat ik na een week nog steeds een buik had. Want, hoe doen al die andere moeders dat dan? Inmiddels zijn we 4 weken verder en heb ik nog steeds een slap buikje, love handles waar het hele dorp zich aan kan vastpakken (als het zou moeten) en een navel die zo diep is als een eindeloze put. En weet je, it’s all good. Trots ben ik, op dit lichaam dat 9 maanden lang het veilige huisje was van Marshall. En ik ben ZEKER van plan om te sporten (want ik mis mijn slanke postuur), maar alles op zijn tijd. Ik schaam me niet voor mijn lichaam zoals het er nu uit ziet. En dat zou jij ook niet moeten doen! De bikini die ik draag is van @elsaandrose en zij supporten vrouwen in alle vormen en maten. Eindelijk een bikinimerk dat niet alleen afgetrainde fitgirls laat zien op hun instagrampagina! Ik vind de filosofie van Elsa and Rose erg mooi en daarom vind ik het leuk dat ik een €100,- gift card mag verloten onder mijn followers. Want ook jij hebt een lichaam dat gezien mag worden en hee, JIJ VERDIENT EEN NIEUWE BIKINI! Zo kan je mee doen: 1 Volg @serenaverbon en @elsaandrose 2 Tag 1 – 5 vrienden in de reacties De winnaar wordt bekend gemaakt over 4 dagen. Good luck! #bodypositive #postpartumbody #bodypositivity #underboob #sorrynotsorry

Een bericht gedeeld door Beautylab (@serenaverbon) op

 

Lees ook: Internet gaat stuk om artikel “Zo krijg je de beste zomervagina ooit”

Bron: Grazia l Beeld: Beautylab

Laatste nieuws

Zie ook