Win: de goodiebag van de Marie Claire Starters Award [WINACTIE GESLOTEN]

Doe mee & win!

Win: de goodiebag van de Marie Claire Starters Award [WINACTIE GESLOTEN]

Op 16 mei vond in het Tropenmuseum in Amsterdam alweer de dertiende editie van de Marie Claire Starters Award plaats, waar de drie ondernemende vrouwen achter Buro Onderscheiden met de hoofdprijs naar huis ging. Ook de overige gasten gingen niet met lege handen naar huis; zij ontvingen na afloop een goedgevulde goodiebag. En natuurlijk konden we het niet laten om er voor onze lezeressen achter te houden. Wat je kan verwachten is dit:

- de nieuwste editie van Marie Claire - Exota Pompelmoes - Johny Doodle Chocoladereep  - Miu Miu Mini Parfum - Propercorn popcorn - Grammie: Liefde voor Instagram Boek - C&A T-Shirt - Benefit Mini Brow Gel - kaart van de Bloemenmeisjes - gratis wijntje bij De Tropen

Meedoen?

Dat is makkelijk: je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken Ben je al fan, no problem!  Stuur ons een privébericht op de Facebook-pagina met jouw naam, adresgegevens en emailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars. 

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. De actie loopt t/m zondag 4 juli 2018 Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

De Marie Claire Starters Award werd mede mogelijk gemaakt door C&A.