Zo ga je van triestige lokken naar va-va-voom haar in 3 minuten

In slechts een paar minuten heb je een volumnieus kapsel!

Lees ook

Als je haar er soms even triestig uitziet als je gezicht op maandagochtend, dan moet er iets veranderen. Is je haar ondersteboven föhnen echt jouw ding en het bekijken van Blake Lively’s waanzinnige coupe onder jouw pornocategorie valt, we’ve got your back. In slechts een paar minuten kun je van triestige lokken naar ‘va-va-voom’-haar met de truc.

Snelle truc
De Amerikaanse celebrity haarstylist Adam Reed heeft een trucje waarbij je je volumespray, -poeder of -shampoo meteen de prullenbak ingooit. Wellicht ken je deze hack nog wanneer je uit de 90’s komt en de dansvloer onveilig maakte met je net-gewafelijzerde-haar. Deze haartool kun je ook gebruiken om volume te creëren, jawel. 

Hoe?
Verdeel je haar in twee delen waarbij het bovenste even vastzet met een speld en vervolgens de onderste laag – enkel aan de kruin- met het wafelijzer bewerkt. “Als je de bovenste lokken weer neerlaat, dan ziet niemand nog dat je gewafeld haar hebt, maar heb je wel meteen héél veel extra volume,” verklapt Adam Reed op Instagram. “En meer dan drie minuten tijd ben je er niet aan kwijt!”

Lees ook: Deze vlechten zijn office proof en in een handomdraai te maken

Bron: HLN | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook