Demi Lovato krijgt veel kritiek om man-onvriendelijke grap

Mee eens?

Lees ook

Het is geen onbekend verhaal dat Demi Lovato in het verleden struggelde met depressies. Ze komt er open voor uit en wil anderen helpen, zo bood ze tijdens haar tournee gratis therapiesessies aan fans aan. Ondanks dat de zangeres haar hart op de goede plek heeft, heeft ze afgelopen weekend via Twitter veel kritiek van boze fans ontvangen na de vraag wat de beste grap was die ze ooit bij iemand heeft uitgehaald.

Bodyguard
Demi antwoordde daarop dat ze ooit een vrouw had ingehuurd om haar bodyguard te pranken. “Ze liep zonder dat Max (bodyguard, red.) het wist zijn hotelkamer in en greep hem bij zijn kruis. Hij schrok zich een ongeluk, haha!” Veel volgers reageerden geschokt en beschuldigden de zangeres van seksuele intimidatie. “Mannen kunnen ook misbruikt worden”, zo luidde een reactie. En wat Demi daarop reageerde… 

Jelly beans
In eerste instantie reageerde Demi sarcastisch. “Ik kan iets over jelly beans schrijven en dan zijn er nog steeds mensen beledigd”, twitterde ze. Daarna schreef ze dat niemand haar hoeft uit te leggen wat seksueel misbruik inhoud. 

 

Lees ook: Zo ziet de dochter van Katja Schuurman er nu uit

Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook