Sandra Bullock en Cate Blanchett zweren bij een ‘penis facial’

Wait... een wat? Sandra Bullock legt uit.

In Hollywood gebeuren wel vaker vreemde dingen en dat er af en toe een celebrity ontspoord, laat onze wenkbrauwen niet meer omhoog gaan. Maar het feit dat een ‘penis facial’ echt een beautydingetje aan het worden is, dat is toch wel een shock. Want wat houdt deze dure grap (650 dollar) in? Actrice Sandra Bullock zit op de bank bij talkshow-host Ellen Degeneres en vertelt over deze bijzondere gezichtsbehandeling. 

Voorhuid pasgeboren baby
Eerder vertelde actrice Cate Blanchett aan Vogue Australia dat zij samen met Ocean’s 8 co-ster Sandra Bullock de behandeling vorig jaar in New York City kreeg. “We zagen deze facialist in New York, Georgia Louise, en zij geeft wat wij de penis-gezichtsbehandeling noemen. Er zit een enzym in, dus Sandra verwijst ernaar als de penis facial omdat het naar sperma ruikt.” Just to be clear: het is geen sperma. Het is verkregen via cellen van de verwijderde voorhuid van pasgeboren Koreaanse baby’s (wait, what?).

Wij vragen ons dan af: waarom baby’s? Een woordvoerder van Georgia Louise legt aan People uit: “Voor de Hollywood EGF behandeling gebruikt Georgia Louise haar TCA-schillen, micro-naaldjesmachine en een elektriserend masker om de huid te kalmeren, gevolgd door haar ‘geheime doos’  met EGF-serum (epidermale groeifactor). EGF is afgeleid van de progenitorcellen van de menselijke fibroblast van de Koreaanse voorhuid van pasgeboren baby’s – die helpt bij het genereren van collageen en elastine.” Zó he… Wij moeten even bijkomen van deze uitleg.

Video
Sandra sluit haar verhaal af met: “Ik denk dat als jij de goede resultaten op jouw gezicht ziet, je meteen naar jouw schoonheidsspecialist rent en zegt ‘Give me the penis'”. We’re not so sure Sandra…Bekijk de video hieronder voor haar uitleg bij The Ellen Degeneres Show. 

 

Lees ook: Model Bella Hadid doet eindelijk boekje open over plastische chirurgie

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws