doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Model Bella Hadid doet eindelijk boekje open over plastische chirurgie

"Mensen denken dat ik van alles aan mijn gezicht heb veranderd"
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Model Bella Hadid doet eindelijk boekje open over plastische chirurgie

Bella Hadid (21) heeft in onze ogen geen enige reden om onzeker te zijn. Het model doet echter in een interview met InStyle een boekje open over haar onzekerheden, plastische chirurgie en ontkracht elke mythe die ooit over haar is beweerd. Zo geeft ze toe dat ze zich vroeger ongemakkelijk voelde over haar "brede heupen" en "rare gezicht". Ook had ze op jonge leeftijd bijna geen zelfvertrouwen, wat ze zichzelf later echt moest aanmeten. Nu heeft ze zichzelf geaccepteerd én heeft ze een bericht naar al haar social media-haters. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Fillers
"Mensen denken dat ik van alles aan mijn gezicht heb veranderd. En weet je? We kunnen een gezichtsscan doen, darling. Ik ben doodsbang voor fillers in mijn lippen en ik zou nooit mijn gezicht willen verpesten", deelt Bella met InStyle. Op de vraag of ze als tiener bepaalde onzekerheden moest overwinnen, vertelt ze: "Ik had een kleine taille en grote heupen, plus ik was mollig. Ik houd nu van mijn lichaam, maar ik was altijd zelfbewust van mijn heupen - terwijl mijn zus (Gigi Hadid, red.) een sixpack had en heel atletisch was. En ik dacht dat ik zo'n raar gezicht had. Ik herinner me dat ik heel erg werd gepest vanwege mijn looks." 

Negatief commentaar
Hoe ze ermee omgaat als mensen opmerkingen maken of negatieve dingen zeggen? "Het kostte mij vroeger veel moeite om het te negeren. Ik zet mijn telefoon nu uit en onthoud dat de mensen om mij heen de enige zijn wiens mening er echt toe doet. Waarom zou ik die opmerkingen lezen? Meestal gaan negatieve comments meer over mijn karakter dan over mijn gezicht, wat eigenlijk nog pijnlijker is." 

Lees ook: Zien: model Bella Hadid schiet zus Gigi te hulp op de catwalk

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');
Bron: InStyle l Beeld: Getty Images