Deze GOODIEBOX vol verwennerij is precies waar je op zat te wachten

Geef eens een cadeautje aan jezelf!
Deze GOODIEBOX vol verwennerij is precies waar je op zat te wachten

Als je even completely honest bent tegen jezelf: hoe vaak leg jij jezelf in de watten? Geef je überhaupt wel eens een cadeautje aan jezelf? Grote kans dat je nu heel hard aan het nadenken bent en ontkennend moet antwoorden. “That’s a shame!” is wat het Deense bedrijf GOODIEBOX zes jaar geleden dacht. Om daar verandering in te brengen brachten ze een maandelijkse box vol prachtige make-up, huidverzorging, haircare en andere beauty tools op de markt. Inmiddels leggen 26.000 Deense dames zichzelf steeds weer in de watten en beoordelen ze het concept met een 9,9 op Trustpilot.

Nu zijn wij aan de beurt
Gelukkige vrouwen daar in Denemarken, maar wij dan? Goed nieuws, GOODIEBOX is sinds kort ook in ons mooie land gestart. Wat krijg je dan precies? Elke maand een heerlijke box, gevuld met vijf tot zeven producten die door een beautyteam in Amsterdam en Kopenhagen geselecteerd zijn. Dit team vol experts test, smeert en ruikt aan alle producten voordat ze besluiten dat het goed genoeg is voor de GOODIEBOX-members. Seizoen en trends spelen hier ook een grote rol in, net als het beautyprofiel wat je invult als je je eerste box bestelt.   

Give it a try
Droom jij er dus altijd al van om je badkamerkastje te vullen met crèmes die echt iets voor je huid doen, prachtige haarproducten en flawless make-up? Dit is je kans om eens flink te gaan testen en je nieuwe favorieten te vinden. De GOODIEBOX is gevuld met bekende, luxemerken maar ook juist wat kleinere, onbekende namen. Veel van de producten zijn full-size of ‘travel-size’ zodat jij echt de kans hebt om op beauty ontdekkingsreis te gaan.

Jij betaalt slechts 19,95, maar krijgt er veel meer voor terug
Slimme vrouwen zoals we zijn, houden we natuurlijk van een goede deal. Ook dat biedt GOODIEBOX je. Jij legt elke maand 19,95 euro in maar krijgt daar een box voor terug die altijd minimaal 65 euro waard is. De kleine lettertjes? Die zijn er niet. Je mag altijd opzeggen en als je je box opent en écht niet blij bent: dan krijg je netjes een retourlabel. Maar geloof ons, alleen al vanwege de verpakking wil je de box houden, die is namelijk erg chique én handig.

Present time!
Net als bij echte cadeautjes weet je nooit wat je gaat krijgen. Je weet zelfs niet precies wanneer de box thuisbezorgd gaat worden. Het is allemaal een grote verrassing, wat het unbox momentje des te leuker maakt. Dus kom maar op met dat maandelijkse verwenmoment, hebben we wel verdiend toch? Kijk voor meer info op de website van GOODIEBOX. 

Advertorial | Beeld: GOODIEBOX

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dd74a1c7b12c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });