Om deze ontroerende reden heet Blake Lively’s dochtertje ‘James’

Now we finally know!

Lees ook

Koppel Ryan Reynolds (41) en Blake Lively (30) zijn in het openbaar vaak te spotten, zo betraden ze samen de red carpet van Ryan’s nieuwste film Deadpool 2. Ze staan erom bekend elkaar op social media ‘belachelijk’ te maken en beschikken over een gezonde dosis humor. Toch, als het op hun kinderen aankomt, zijn ze hartstikke privé. Eerder werd Blake woedend op paparazzi omdat zij ongevraagd foto’s maakten van dochtertje James.

James
Velen van ons vroegen zich afwaarom het oudste dochtertje van het paar, James, een vrij mannelijke naam heeft gekregen. In een interview met Mr Porter legt de Deadpool-acteur uit dat zijn driejarige dochter werd genoemd naar zijn vader, die in 2015 stierf na een lang gevecht met de ziekte van Parkinson. Ryan legt ook uit dat hij een gecompliceerde relatie met zijn vader had, iets waarbij Blake hielp om het te verbeteren. “Het voelde goed om mijn dochter naar mijn vader te noemen. Alle familierelaties lopen af en toe ingewikkeld. Aan het eind van de dag is het beter om je te focussen op de goede dingen, dan de slechte. Mijn vader overleed snel nadat mijn eerste dochter werd geboren, maar hij heeft haar gelukkig kunnen zien. Dat maakt me blij.”

Inez met een ‘z’
Blake legde eerder in een recent interview uit dat de wereld haar tweede baby’s naam altijd al verkeerd heeft gehad. De 19-maanden oude dochter heet Inez Reynolds, niet Ines zoals iedereen haar heeft genoemd. “Inez is met een ‘z’ hoewel iedereen zegt dat het met een ‘s’ is”, vertelde de Shallows-actrice aan People. “Ik weet niet waarom, vraag het Wikipedia.” Mysterie’s solved. 

Lees ook: Blake Lively heeft dus een SUPERKNAPPE broer

Beeld: Getty Images

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook