Dit is waarom je reizen met je baby gewoon moet doen

Op pad met jullie nieuwste telg.

Je hebt net een kleine en denkt misschien dat een stedentrip even niet handig is. Onzin! Er zijn locaties die perfect aansluiten bij de wensen van jou en je nieuwe gezin. Tel daarbij op dat easyJet allerlei services heeft om vliegen met kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Dus… welke van de 40 bestemmingen ziet jouw kleine straks voor het eerst? Ga voor meer inspiratie en tarieven naar easyJet.com.

Kom tot rust

Malaga aan de Costa del Sol is niet ver vliegen. Toch vind je hier alles voor het echte vakantiegevoel. Cultuur, hoge temperaturen, een heerlijke keuken en natuurlijk: de zee. Als kersverse ouders kunnen jullie hier tot rust komen en samen met de kleine avonturen beleven. Hoe schattig worden die foto’s van de allereerste keer in zee? In het begin is hij of zij nog een beetje bang, maar al snel worden de handjes op het wateroppervlak geslagen.

Eerste ervaring

Het vliegveld van Nice aan de Côte d’Azur heeft als bijnaam ‘Poort naar de zon’. In Nice beleef je dan ook een volwaardige vakantie voor volwassen met alle gemakken voor nieuwe ouders. Stel je voor hoe jullie op een terras in het ochtendzonnetje ontbijten. De kleine met een schattig zonnehoedje op. En de eerste kennismaking met een echt Frans croissantje.

“De allereerste keer dat jullie kleine een ijsje probeert. En gelijk een echte Italiaanse”

Herinneringen maken

Napels is op en top Italiaans, maar minder toeristisch dan de usual suspects als Florence en Rome. Dat is natuurlijk wel fijn als je met de kleine op stap in de stad bent. Neem de gebouwen in je op, ga een dagje naar het strand en plof neer op een van de vele terrasjes. Bijvoorbeeld voor een traditionele pizza. Of een gelato. De allereerste keer dat jullie kleine een ijsje probeert. En gelijk een echte Italiaanse. Een herinnering om nooit te vergeten.

EasyJet verwelkomt ook de allerkleinsten. Heb je een kind jonger dan 5, dan…

1/ Mag je eerder aan boord

2/ Neem je twee items gratis mee, zoals een buggy of kinderstoel

3/ Heb je altijd de mogelijkheid borstvoeding te geven

4/ Is een uitklaptafel beschikbaar om te verschonen

5/ En heb je recht op nog veel meer extra’s

Kijk voor meer informatie op easyJet.com

Advertorial / Beeld: iStock

Laatste nieuws