Paris Jackson loopt woedend weg bij deze modeshow

Begrijp jij het?

Lees ook

Een modeshow van Dior mogen bijwonen klinkt voor de meeste van ons als een droom. Paris Jackson (20) – dochter van – was samen met onder andere model Alexa Chung en influencer Negin Mirsalehi VIP tijdens Dior’s Resort-2019 show. De op Mexicaanse ruiters geïnspireerde collectie werd geshowd in het Franse dorp Chantilly. Na de start van de show liep ze na een paar minuten al weg. But why?


“Left early and did this”
Paris liep volgens The New York Times boos op blote voeten – ze had last van haar hoge hakken – weg nadat het eerste model de catwalk opliep. Dior had gekozen voor een rodeo-thema, waarbij vrouwelijke ruiters stunts uithaalden op paarden. Bronnen lieten weten dat ze de aanwezigheid van de dieren niet kon waarderen. Op Instagram plaatste ze een foto met de tekst:  “Ben eerder weggegaan en heb toen dit gedaan.” Alexa Chung vond het juist badass en plaatste een filmpje van de show.

 

@Dior Badass!

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

De collectie
Het modehuis koos duidelijk voor een Western-look, met modellen die grote hoeden en caps droegen. Wijde rokken en jurken, een strakke riem in de taille en prachtige sieraden: dit was dé look van Dior’s Resort 2019.


 

Lees ook: Dit zijn de Zara schoenen die iedereen wil hebben

Bron: HLN l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook