Prins Harry maakte ex vlak voor zijn huwelijk aan het huilen

Hoe dat precies zit? Lees snel verder.

Lees ook

Een week voor zijn huwelijk besloot Harry zijn ex, Chelsy Davy, te bellen. Gewoon om even te babbelen over het feit dat ze nu écht wel hun eigen weg moesten inslaan.

Chelsy Davy
Zij was degene die maar liefst zes jaar lang aan zijn zijde liep en ze kreeg zelfs een uitnodiging voor de bruiloftsceremonie afgelopen zaterdag. Maar een uitnodiging voor het feest dat naderhand plaatsvond, had de blondine niet ontvangen. Dit vertelde Harry haar over de telefoon een week voor het huwelijk. Ook vertelde hij haar dat het écht over tussen hen was en ze beiden hun eigen pad moesten gaan volgen. En daar kwamen de nodige emoties bij kijken, aldus Vanity Fair en The Sun. Chelsy moest huilen en was er zo kapot van dat ze zelfs niet meer naar de bruiloft wilde. Tóch was ze aanwezig (bravo!), zelfs met een glimlach. 

Contact
Chelsy Davy en prins Harry hadden zes jaar een relatie, maar in 2010 bleek dat de twee niet voor elkaar bestemd waren. Het contact tussen de twee zou nog steeds prima zijn en ze bevinden zich zelfs in dezelfde sociale kringen. Chelsy is nog steeds goed bevriend met het nichtje van Harry, prinses Eugenie. “Ik denk dat we altijd wel vrienden zullen blijven,” zei ze in The Times

Chelsy Davy en prins Harry in 2007

 

Lees ook: Meghan aan de slag als hertogin van Sussex

Bron: Beau Monde l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook