Logeren in ‘champagnehotel’ Maison Moët is nu realiteit

Een arrangement boeken kan vanaf nu!

Lees ook

Slapen onder de Utrechtse sterren kan nu luxueuzer dan ooit. In het najaar van 2018 tovert het Franse champagnehuis Moët & Chandon Parc Broekhuizen om tot Maison Moët. En dat nieuws activeert onze speekselklieren als geen ander. Want op de planning staat een gezonde overvloed aan bubbels.

Word ondergedompeld in ultieme luxe tijdens een exclusief verblijf in een van de veertien suites van het bekende Parc Broekhuizen in Utrecht. Een op en top luxe ervaring want je op je wenken bedienen doet het team van het hotel meer dan uitstekend. De deur openhouden – belangrijk als je man niet zo hoffelijk is -, je bagage naar je suite dragen én met de VIP-service die wordt aangeboden kun je thuis worden opgehaald en thuisgebracht in een BMW 7 serie met chauffeur. Nou. 

High fashion
Met een glas Moët & Chandon in de hand relax je in de mooie suite, kun je voor uren in het prachtige bad dobberen, films kijken in de home cinema of trek naar buiten en geniet van de fantastische tuinen van het landgoed. Om je verblijf extra chique te maken kun je een high-fashion item uit de capsule wardrobe ter plaatse uitkiezen. 

 

What to expect
De prijs voor een verblijf in Maison Moët is €230 of €250 euro per persoon, afhankelijk van de suite. Hold on; Hiervoor krijg je het volgende in de plaats; een overnachting in de prachtige suite, champagne tasting, 5-gangen-champagne-diner, digestief, home cinema en een ontbijt. Belangrijk: wees er snel bij want er zijn gelimiteerde plekken beschikbaar.

Bekijk hier de video:

Van 19 oktober tot 9 december kun je een Maison Moët-ervaring boeken. Ga voor meer informatie en boekingen naar www.maisonmoet.nl  

Lees ook: Dit zijn de leukste hotspots van deze maand

Beeld: Roger Neve | Video: NapProducties | Art Direction & Creative Visual Concept: COF Creatives

Laatste nieuws

Zie ook