doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Het plastic shirt dat alle modemeisjes nu willen hebben

Je moet er wel wat voor over hebben...
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Het plastic shirt dat alle modemeisjes nu willen hebben

Joey Tribiani bleek dit seizoen een ware modemuze te zijn en de meest gewilde Triple Ssneakers zijn volgens de fashion pack een knipoog naar de bowlingschoen. Het moge duidelijk zijn dat je geïnspireerd kan raken door heel onverwachte dingen, weet ook Balenciaga. Deze keer put het Spaanse modehuis inspiratie uit een wel heel bijzonder item; namelijk groene vuilniszakken. Maak kennis met het neon groene ‘plastic bin’ shirt, dat tijdens de S/S’18- show in Parijs een catwalkdebuut maakte. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

PVC
Zoals de naam impliceert is het button down shirt niet gemaakt van fijne stofjes als kasjmier of satijn, maar van Polyetheen waar normaal plastic tassen, flessen en vershoudfolie van worden gemaakt. Toch schreeuwt deze trend modern coolness en is daarnaast ook nog eens waterproof. Combineer de top met een houndstooth broek of mix en match ‘m met een rokje in Schotse ruit print.

Je moet er wel wat voor over hebben, want hij gaat voor €730 over de toonbank. Toch is het blousje op meerdere plekken al helemaal uitverkocht!

Lees ook: Deze 6 topmodellen zijn mooi van buiten en van binnen

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');