5 verrassende plekken om te highlighten voor die ultieme summer glow

Dit zijn de beste tips!

Lees ook

Vooral in de zomer willen we dat onze huid er glowy en stralend uitziet. Highlighter is ons favoriete beautyproduct als we dat sunkissed effect willen bereiken. Hoewel we de standaard highlight plekken nu wel kennen: jukbeenderen, onder de wenkbrauw en de neusbrug, is het goedje ook nog te gebruiken op hele andere plekken van je lichaam. Benieuwd waar je nog meer highlighter kan gebruiken voor die ultieme summer glow? Dit zijn de beste tips!

1/ Midden op het voorhoofd
Door het midden van je voorhoofd te highlighten krijg de illusie van een strakker voorhoofd. De applicatie van de highlighter op het voorhoofd moet heel lichtjes zijn. Gebruik daarom een waaier kwast, hierdoor blijft het effect mooi natuurlijk. Een trucje die highlight queen Kim Kardashian dagelijks gebruikt. 

Laura Mercier – €31

 

2/ Midden van het ooglid
Breng een heel klein beetje van een licht glinsterende ogenschaduw aan op je ooglid. Door juist het midden van je ooglid extra te verlichten zal je de illusie creëren van grotere ogen.

3/ Boven de wenkbrauwboog 
Highlight het hoogste punt van je wenkbrauwen om jezelf een mini voorhoofdlift te geven. Gebruik een cream highlighter voor een extra glow.  

Sisley – €51

 

4/ Onder het ooglid 
Plaats naast je concealer ook een klein beetje highlighter aan in de hookjes van je ogen. Dit geeft een fris en open effect aan je hele look.

5/ Op je schouders
Jazeker en vooral als je die prachtige off-shoulder jurk of top aan hebt. Breng wat cream highlighter aan boven op je schouder voor een sunkissed look. 

Dior – €56

 

Lees ook: Dit is de supergoedkope dagcreme waar Victoria Beckham en Rihanna bij zweren

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook