Dit is de super goedkope dagcrème waar Victoria Beckham en Rihanna bij zweren

Time to take notes!

Lees ook

Naar onze mening zijn beroemdheden op zichzelf schoonheidsexperts. Ze verschijnen constant in het openbaar en hebben een aantal trucjes waardoor ze er altijd goed uitzien. Bovendien brengen ze veel tijd door in aanwezigheid van een aantal van de beste make-up- en huidverzorgingsspecialisten, wat resulteert in een aantal behoorlijk epische beautytips en -tricks, geloof ons.

Aanbevelingen
Wanneer de celebs een product aanbevelen, zijn wij de eerste die naar de winkel rennen. Vooral als het een product is die verkrijgbaar is bij de drogisterij. Nu hebben we weer een beautyproduct waar sterren als Victoria Beckham, Julia Roberts, Rosie Huntington-Whitely en Rihanna bij zweren en jij straks ook. 

Effect
De dagcrème die je moet hebben is Weleda Skin Food. De ingrediënten zijn duurzaam en 100% natuurlijk. Rozemarijnextract verzacht de huid en behandeld huidaandoeningen zoals acne en eczeem. De biologische zonnebloemolie pakt de huid aan met vetzuren en vitamine E, terwijl calendula en kamille een kalmerend effect hebben. 

Victoria Beckham 
Victoria Beckham vertelde aan beautyplatform Into the Gloss dat ze de crème overal op haar lichaam smeert. “Wat ik leuk vind, is dat de crème niet duur is en dat je het overal kunt vinden. De formule is zo lekker dik en romig”, vertelt ze. “Als ik een kleurtje heb, meng ik het met kokosolie, dan behoud ik mijn tan langer.” 

 

€ 10,70

 

Lees ook: Rosie Huntington Whiteley lanceert haar eigen beautylijn

Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook