Meghan aan de slag als hertogin van Sussex

Honeymoon? Dacht het niet.

Zaterdag is ze van Meghan Markle gepromoveerd tot Hare Koninklijke Hoogheid, de hertogin van Sussex en nu al aan de slag – het is duidelijk dat de honeymoon nog even moet wachten.

Druk druk
Mei en juni zijn traditioneel drukke maanden voor de Windsors, met veel evenementen zoals de Chelsea Flower Show, Ascot en Trooping The Colour. En daar mag het kersverse lid van de familie natuurlijk niet bij ontbreken. Meghan was, samen met de rest van haar schoonfamilie, aanwezig bij een van de Garden Party’s van de Queen. Deze was ter ere van het 70ste levensjaar van prins Charles en werd gegeven voor mensen van charities waar hij beschermheer van is.

Outfit
Meghan koos voor een verrassend brave jurk voor haar debuut als hertogin: de Flavia van Goat Fashion, een favoriet merk van haar schoonzus Kate, de hertogin van Cambridge. Het was ook meteen gedaan met haar losse lokken en messy bun, haar haar zat beeldig opgestoken onder een fraaie hoed van Philip Treacy. Het is altijd verstandig om geen risico te nemen op je eerste werkdag!

Lees ook: Zien: Prins Harry en Meghan Markle’s officiële trouwportretten

Bron: Beau Monde l Beeld: Getty

Laatste nieuws