Karl Lagerfeld gaat bijzondere samenwerking aan

Yay to that!

Lees ook

Karl Lagerfeld geeft gehoor aan de wensen van zijn klant. De designer gaat zijn collecties vanaf nu namelijk uitbreiden met grotere maten. 

Persoonlijk
Het is dan ook een persoonlijk ding voor de modeontwerper, die jaren geleden ruim veertig kilo zwaarder was. Karl kent dus als geen ander het teleurstellende moment wanneer dat ene leuke fashion item niet in jouw maat te vinden is.

Karl Lagerfeld Paris
Mede om die reden besloot Stitch Fix, een online website, om samen met Karl Lagerfeld Paris een exclusieve samenwerking aan te gaan, en zo dus de kleding naar realistische maten aan te laten passen. Een perfecte timing, zo blijkt wel. Karl heeft namelijk de droom om de Amerikaanse fashion-industrie voor zich te winnen. En met het toevoegen van grotere maten, kan het haast niet anders dan dat dit hem daadwerkelijk gaat lukken.

De collectie bestaande uit tweed blazers en midi-rokken met bloemenprintjes is op dit moment al te shoppen, en in augustus zal er ook nog een herfstcollectie worden gelanceerd. Dat belooft dus heel veel goeds!

 

Een bericht gedeeld door Stitch Fix (@stitchfix) op

Lees ook: Zien: Chanel tover catwalk om tot echt cruiseschip voor nieuwste collectie

Bron: Beau Monde Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook