Onverwacht stijlicoon: Vivian uit 'Pretty Woman'

Vandaag de dag blijkt Julia Roberts nog steeds een stijlgodin te zijn.
Onverwacht stijlicoon: Vivian uit 'Pretty Woman'

Een van de beste en meest iconische films of all times: 'Pretty Woman'. Dé film die elke vrouw wel eens (of vijf keer) gezien heeft. Niet alleen omdat het motiveert in het najagen van dromen en omdat het een geweldig romantisch verhaal bevat, maar ook omdat de fashion uit die tijd nog steeds helemaal hot lijkt te zijn.

Stijlgodin
Pretty Woman is de film waarmee Julia Roberts haar debuut maakte in Hollywood. De actrice, die in de film Vivian speelt, was in één klap wereldberoemd en het lijkt erop dat ze nog steeds een stijlgodin is voor menig fashionista. Zo kunnen we ons allemaal nog wel herinneren dat de vrouw een polomatch bijwoonde in een fantastische polkadot. 

Wat blijkt? Menig influencer werd de afgelopen tijd al gespot met precies dezelfde stijl als Julia Robert, ook wel Vivian. Naast alle fantastische zomeroutfitjes lijk vooral de polkadot lijkt een favoriet te zijn onder de modeliefhebbers. Kijk mee.

 

Een bericht gedeeld door Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts) op

 

Een bericht gedeeld door Leeloo (@dressingleeloo) op

 

Een bericht gedeeld door LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) op

 

Een bericht gedeeld door Brittany Xavier (@brittanyxavier) op

 

Een bericht gedeeld door Anthropologie (@anthropologie) op

Lees ook: Deze dames verkozen tweedelig pak boven jurk op Cannes Filmfestival 2018

Beeld: Pretty Woman, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e25a388b6280', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });