Dit zijn de winnaars van de Marie Claire Starters Award 2018

Het was een memorabele avond!

Lees ook

Woensdagavond was het eindelijk zover: de dertiende uitreiking van de Marie Claire Starters Award 2018. En wat was het een succes. Café De Tropen zat bomvol ambitieuze zakenvrouwen. Voor de drie genomineerde startups was de avond het aller spannendst. De prijs werd uiteindelijk in ontvangst genomen door… 

Ja! Astrid de Regt (45), Yvette Meulenbeek (46) en Olga Boef (43) met hun startup Buro Onderscheiden, een bureau dat gezinshulp bij een ingewikkelde scheiding anders aanpakt. Met hun sterke businessplan en gouden idee om vooral het kind centraal te zetten tijdens een scheiding, werden ze uiteindelijk als winnaar gekozen. De dames van Buro Onderscheiden ontvingen de award uit handen van Ginny Ramkisoen, eigenaar van vacatureplatform Vacature via Ginny en Marie Claire reporter. Met hun ondernemingsplan winnen ze € 2.500 startkapitaal, C&A-shoptegoed t.w.v. € 250, een reeks colleges Digital Marketing Strategie & Social Media aan Nyenrode Business Universiteit en een Acer Switch 3-laptop.

Highlights
Het evenement vond plaats in Café-Restaurant De Tropen, die prachtig versierd was met bloemen én een bloemenmuur mede mogelijk gemaakt door Bloemenmeisjes.com. De avond werd afgetrapt met een live podiumgesprek waarin we de inspirerende Rens Kroes, Ger Zwartendijk van Nyenrode University, Debora Leeser van Choices by DL en de Marie Claire reporter Ginny spraken over ondernemen. Toen de feestelijke uitreiking was geweest, was het tijd om met alle businessvrouwen lekker te borrelen. It was a pleasure en wij genieten nu nog steeds na. Benieuwd hoe het eraan toe ging?! Kijk onderaan het artikel even mee! Binnenkort komt er een video van deze geweldige avond online. De Marie Claire Starters Award 2018 werd mede mogelijk gemaakt door C&A.

Panelgesprek met Ger Zwartendijk, Debora Leeser, Rens Kroes en Ginny Ramkisoen

 

De top 3 van de Marie Claire Starters Award 2018

 

De dames van Buro Onderscheiden samen met Marie Claire-hoofdredactrice Annelies Pijper

 

Een prachtige bloemenmuur gemaakt door Bloemenmeisjes

 

Heerlijke Gin-Tonics dankzij Gin Mare

 

Voetjes van de vloer: de avond werd afgesloten door niemand minder dan dj Mia More

 

Onze gasten gingen naar huis met een volle goodiebag! Houd Marie Claire.nl goed in de gaten, want binnenkort geven wij deze goodiebag weg. 

 

Tekst: Rachelle Verdel l Beeld: Helene Wiesenhaan 

Laatste nieuws

Zie ook