George Clooney vertelt uitgebreid over zijn liefdesleven met Amal

How romantic!

George Clooney vertelt uitgebreid over zijn liefdesleven met Amal

De eerste date van George en Amal Clooney dateert alweer van oktober 2013. Inmiddels zijn ze bijna drie jaar getrouwd, en mochten ze vorig jaar hun tweeling Ella en Alexander verwelkomen. De liefde tussen de twee lijkt dan ook met de jaren sterker te worden. Geen wonder dat de acteur nog steeds hoteldebotel op zijn Amal is. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter raakte hij dan ook niet uitgepraat over zijn grote liefde.

Ontmoeting

Ze ontmoetten elkaar in het huis van George aan het Comomeer in Italië. De acteur was al vanaf het begin helemaal weg van Amal, en ze werden dan ook al snel vrienden en konden niet stoppen met elkaar mailen. "Ik vond haar gelijk heel mooi en dacht dat ze grappig was en overduidelijk slim. Ik weet niet wat ze van mij vond, vast dat ik te oud was. Toch stuurde ze me foto's en hielden we contact via de email en hadden we het over hedendaagse dingen. In de loop van de tijd werd duidelijk dat we meer dan alleen vrienden waren."

De eerste date

Hun eerste date volgde al snel toen George Amal uitnodigde voor Abbey Road Studios in Londen, waar hij toezicht hield tijdens de opname van de Monuments Men-score. "Dat was een goede eerste date, daarna gingen we eten, ze zei: "Laten we naar deze plek gaan." Het was één van die plaatsen die ongelooflijk hip en chic waren en toen we naar buiten kwamen, stonden er wel vijftig paparazzi, maar ze behandelde het als een kampioen en vanaf toen ging het vrij snel." Ze brachten samen Kerst door en gingen op safari in Kenia. 

De ware

Toen George uiteindelijk in februari 2014 terugkwam in Los Angeles, wist hij dat Amal de ware was. Hij liet zijn vriend Ben Weiss een foto van haar zien en zei: "Ik denk dat ik haar ga vragen om met me te trouwen."

"Mijn enige twijfel was of ze misschien wel dacht dat het te vroeg was," legt hij uit in het interview. "Maar er bestond geen twijfel over het feit dat we het juiste paar voor elkaar waren en dat we het juiste team waren. En dat waren we: een team vanaf het begin. Onmiddellijk voelden we dat we gewoon gelukkig waren, en we zijn dat sindsdien altijd geweest." Aaawh...

Uitbreiding

De twee tortelduifjes trouwden uiteindelijk in 2014 in Venetië, en kregen in juni 2017 een tweeling: Ella en Alexander. Voor het huwelijk werd er niet over het hebben van kinderen gepraat, dit zou naar verluidt pas na het huwelijk aan bod zijn gekomen. "Het had nooit deel uitgemaakt van mijn DNA, we hadden het dan ook niet gepland. We hebben er nooit over gesproken voordat we getrouwd waren. Amal en ik waren erover aan het praten en beiden hadden we gewoon het gevoel dat we veel geluk hadden gehad."

Lees ook: Georgina Chapman "Ik en Harvey hadden een heel gelukkig huwelijk

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images