Wie gaat Meghan Markle nu weggeven tijdens de bruiloft?

Helaas zal haar vader niet aanwezig zijn...

Lees ook

Iets minder dan twee weken geleden bevestigde Kensington Palace dat Meghan’s vader, Thomas Markle, zijn dochter zou weggeven op de koninklijke bruiloft op 19 mei. Maar dat is niet langer het geval. Gisteren kwam naar buiten dat Meghan’s vader paparazzi-foto’s had laten maken en hier een smak geld voor heeft ontvangen. Gisteren liet hij aan de Amerikaanse celebrity site TMZ weten niet meer aanwezig te zijn op de bruiloft. Hij zou de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid willen brengen.

Halfbroer
Aangezien Meghan’s vader heeft besloten toch niet naar de bruiloft te gaan, wie zal dan met haar door het koninklijke gangpad lopen?Volgens de Amerikaanse royal expert Caroline Castigliano zou het traditioneel de tweede man in haar familie zijn: haar halfbroer Thomas Jr. Maar dit is volgens haar geen optie. De Amerikaanse actrice heeft haar broer namelijk geen uitnodiging gestuurd, hierdoor is er een ruzie ontstaan. Het is dus onwaarschijnlijk dat halfbroer Thomas Jr aanwezig zal zijn. 

Wens van Meghan
Het is nog maar vier dagen tot de bruiloft en er is misschien nog een kleine kans dat Meghan’s vader van gedachten verandert. Anders lijkt het erop dat Meghan’s moeder de eervolle taak gaat vervullen. Naar verluidt zou Meghan dit altijd al gewild hebben. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de grote dag.

Lees ook: Meghan’s Markle moeder heeft een exclusief interview aan Oprah

Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook