Rihanna’s Savage x Fenty lingerie-collectie is eindelijk hier

Dit betekent gevaar voor je portemonnee!

Lees ook

Attentie: de eerste lingeriecollectie van Rihanna is hier. Nadat ze ons wekenlang liet wachten op haar Savage x Fenty-collectie, heeft de zangeres nu eindelijk alle negentig items uitgebracht. Er is lingerie! Nachtkleding! Accessoires! We want it all

Sexy bodysuites
De Savage x Fenty-collectie is opgedeeld in vier kleinere capsulecollecties. In de “On the Reg”-collectie vind je de perfecte dagelijkse basics. Denk aan: beha’s in elke huidskleur, T-shirt-beha’s, ondergoed en meer. De capsulecollectie “U Cute” is vrouwelijk met veel kant en schattige ruffels. Dan hebben we nog de  “Damn” en de ‘Black Widow”-collectie. In deze twee collecties vind je items voor de meer gewaagde vrouwen onder ons:  jarretelles, bodysuites, half uitgesneden beha’s en bikinibroekjes. Voor ieder wat wils dus. 

Van 32A tot 44DD
De collectie is ongelooflijk sexy en stijlvol, maar waar wij vooral blij van worden zijn de kleurenopties en maten. Beha’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 32A en gaan door tot maat 44DD. Lingerie, ondergoed en loungewear zijn er in de maten XS tot en met 3XL en de prijzen variëren van 10 tot 100 euro. De volledige Fenty x Savage-collectie is nu verkrijgbaar op SAVAGEX.com. Bekijk hieronder onze favorieten!

 

€61,50

 

€61,60

 

€ 70

 

€ 70

 

€ 80

 

Lees ook: Dit mode-item mag niet ontbreken in jouw garderobe

Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook