Mamma Mia Here We Go Again: de nieuwste trailer is nu hier

Dit maakt je dag!

Mamma Mia Here We Go Again: de nieuwste trailer is nu hier

De nieuwe trailer van de film is hier om je dag te maken! Een paar maanden geleden werden we al verwend met de eerste trailer van het Abba-spektakel en nu is het tijd voor de definitieve trailer. Sitback en enjoy the happiness!

Storytime

De film vertelt het verhaal van Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) en haar geliefde Sky (Dominic Cooper) die samenwonen op het Griekse eiland Kalokairi. Tien jaar zijn verstreken en Sophie is inmiddels zwanger van haar eerste kindje. Maar dit is niet makkelijk voor Sophie, haar moeder Donna (Meryl Streep) is inmiddels overleden. Nu haar eerste kindje op komst is mist ze haar moeders steun en hulp ontzettend. Ze besluit de twee hartsvrienden van haar moeder Tanya en Rosie uit te nodigen op het eiland. Ook de drie mogelijke vaders van Sophie komen langs. Samen vertellen ze het verhaal over haar moeders leven en hoe ze Sophie ook alleen grootbracht. 

Queen Cher

En nu even een moment voor Cher die de rol van grootmoeder op zich neemt. Onuitgenodigd verschijnt ze op het feest van Sophie en gaat ze volledig los, you gotta love her! Bekijk hieronder de final trailer van Mamma Mia! Here We Go Again. Vanaf 19 juli is de film te zien in de bioscopen. We can't wait! Bekijk de trailer hieronder.

Lees ook: Zoveel kostte de tutu van Carrie Bradshaw

Beeld: YouTube