Katy Perry en Taylor Swift begraven de strijdbijl na jaren ruzie

Good job ladies!

Het is geen geheim dat Katy Perry en Taylor Swift elkaar niet konden zien of luchten voor jaren. Het moment is aangekomen dat het paar eindelijk de strijdbijl heeft begraven.

De ruzie
Taylor vertelde in 2014 aan het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone dat haar liedje Bad Blood over een vrouwelijke artieste gaat die haar Red tour probeerde te saboteren. De vrouwelijke artieste in kwestie zou mensen van kamp Taylor hebben weggepaakt om vervolgens voor haar te komen werken. Taylor legt uit: “Tijdens awardshows kwam ze altijd naar me toe om iets te zeggen en vervolgens weg te lopen, en ik dacht altijd: zijn we vrienden, of heeft ze me gewoon de zwaarste belediging van mijn leven gegeven?” Al snel kwam naar boven dat het over Katy Perry ging. De jaren daarna konden de I Kissed A Girl-zangeres en Blank Space-zangeres niets aardigs over elkaar zeggen. In 2017 bracht Katy Swish Swish uit, een diss-track naar Taylor toe. Nog iets wat niet met de vrede hielp: ze deelden een ex, zanger John Mayer.

Spijt
Taylor’s Reputation Stadium Tour begon gisteren en voordat ze het podium betrad, ontving de zangeres een brief van Katy. Deze deelde ze op Instagram: “Ik liep zojuist mijn kleedkamer in en vond zowaar een echte olijftak. Dit betekent zoveel voor me.” Op de brief, die deels zichtbaar is, staat: “Hey oude vriendin, ik heb nagedacht over onze miscommunicaties uit het verleden en onze hurt feelings.” Ook zijn de woorden “erg veel spijt” en “ik wil schoon schip maken” te lezen. Zie Taylor’s bericht hieronder.


Lieve woorden
Vorig jaar vertelde Katy aan de The Thrive Global Podcast dat ze klaar was om het los te laten. “Ik vergeef haar en het spijt me voor alles wat ik ooit heb gedaan. Ik hou van haar en ik wil het beste voor haar. En ik denk dat ze een fantastische songwriter is.” Wat een lieve woorden!

Lees ook: Taylor Swift kan jouw eten dus beter laten smaken

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws