Met deze sport verdwijnt je cellulite als sneeuw voor de zon

Here we come, summer body!

Lees ook

Yes! het is blote-benen-weer! Stiekem dromen we allemaal van gladde benen zonder putten en kuiltjes, maar helaas bestaat er geen wondermiddel of magische crème tegen cellulite.  Deze sport helpt jou om cellulite minder zichtbaar te maken, zodat je je nog zelfverzekerder voelt in jouw favoriete bikini of badpak.

Sinaasappelhuid
Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een onschuldige huidaandoening die zich uit in vetophopingen en ongelijkheden van de huid. Het komt vooral voor bij vrouwen en is het vaakst zichtbaar op de benen, billen en onderrug. Elke vrouw kan er last van krijgen en er bestaat tot nu toe geen remedie tegen. Gelukkig kan je cellulite wel minder zichtbaar maken. Sport zorgt ervoor dat je spieren steviger worden en daardoor valt cellulitis minder op. Bovendien helpt bewegen ook bij de preventie van cellulite. Maar welke sport kan je dan het beste doen? Dat hebben wij voor je uitgezocht.

Power plate
Een power plate is een trillende plaat die spieren efficiënter aan het werk zet dan gewone toestellen. De trillingen zorgen ervoor dat je spieren zich snel en reflexmatig opspannen. Een sessie met een power plate duurt slechts 20 tot 30 minuten, maar is wel erg intensief. Op het toestel kan je verschillende houdingen aannemen, afhankelijk van de zone waar je aan wil werken. Een sessie bestaat uit een reeks oefeningen die elk ongeveer één minuut duren. De hoge intensiteit en verbeterde bloedcirculatie, en het feit dat je er in een rotvaart spieren mee kweekt, maken van de power plate een ideale bondgenoot in de strijd tegen cellulite.

 

 

Een bericht gedeeld door Gem’Ainsi (@gemainsi) op

Lees ook: 8 bizarre dieetgeheimen waar Hollywood bij zweert 

Bron: Marie Claire België | Beeld: Katelijne Verbruggen 

Laatste nieuws

Zie ook