Zien: Chanel tovert catwalk om tot echt cruiseschip voor nieuwste collectie

Eén woord: wauw!

Lees ook

Als het om catwalks gaat, weet Karl Lagerfeld alles uit de kast te halen. Het feit dat er een gigantisch cruiseschip halverwege Chanel’s Cruise 2018/2019-modeshow was gestationeerd, is eigenlijk niet eens verrassend. Van geïmproviseerde Eiffeltorens tot watervallen en casino’s, Karl deed het allemaal. Modellen als Bella en Gigi Hadid paradeerden rond het schip La Pausa, genoemd naar het zomerhuis van Gabrielle Chanel aan de Franse Rivièra. Vaste Chanel-gezichten en actrices Kristen Stewart en Lily-Rose Depp zaten front-row tijdens de show, net zoals de Australische actrice Margot Robbie die onlangs bij Chanel als gezicht heeft getekend. Benieuwd naar de show? Lees dan snel verder.

Kristen Stewart

 

Lily Rose Depp

 

Margot Robbie

 

Cruise
In de Cruise-collectie was de vibe van de Franse Rivièra te voelen. De kleuren wit en pastel, marinestrepen, baretten en strohoeden waren volop aanwezig naast Chanel’s kenmerkende tweedpakken en jurken natuurlijk. Als deze items jou niet naar jouw portemonnee laten grijpen, dan weten wij het ook niet meer. Wat een pareltjes! Chanel laat ons zeker weer smachten naar items die niet goed zijn voor onze bankrekening.


Insta-ready
La Pausa werd na de show geopend voor gasten, die vanzelfsprekend van de gelegenheid gebruik maakten om de perfecte foto voor de ‘gram’ te maken.

 

 

 

Go west. #AllAboard #ChanelCruise #Chanel

Een bericht gedeeld door Carlo Mazzoni (@carlomazzoni) op

De man himself
Een Chanel-show is geen échte Chanel-show als Karl zijn gasten niet groet. Hij maakte zijn vaste rondje as usual. 


Backstage
Chanel gaf iedereen een kijkje backstage via hun Instagram. Amen!

 

 

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

Lees ook:  Een dag in het mooie leven van Karl Lagerfeld

Bron: Marie Claire AU l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook